Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Σαρδέλα μαρινάτη

 


μαγειρεύει ο Γιωργος Λειβαδιτης

Υλικά

  • σαρδέλες
  • ξύδι
  • αλάτι
  • σκόρδο
  • μαϊντανός
  • καρότο
  • 2-3 φύλλα δάφνης
  • κομματάκια από φλοιό λεμονιού

Εκτέλεση

Βγάζουμε  τα κόκαλα από τις σαρδέλες και την τοποθετούμε με το δέρμα κάτω και από πάνω ρίχνουμε αλάτι.

Την άλλη μέρα ρίχνουμε ξύδι αλλά όχι πολύ δυνατό.

Ψιλοκόβουμε  σκόρδο, μαϊντανό,  καρότο, 2-3 δαφνόφυλλα και τον φλοιό του λεμονιού κομματιασμένο και οι σαρδέλες μας είναι έτοιμες.

Καλή μας όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο