μαγειρεύει ο Γιωργος Λειβαδιτης
Υλικά
- καλαμάρια θράψαλα ολόκληρα
- γραβιέρα
- ντομάτα
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε καλά και πλένουμε τα θράψαλα. Τα αφήνουμε να στραγγίσουν και ετοιμάζουμε την γέμιση
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ την γραβιέρα και την ντομάτα, αλατοπιπερώνουμε και γεμίζουμε τα θράψαλα.
Χρησιμοποιούμε δυνατή φωτιά και τα αποσύρουμε στα 15 λεπτά περίπου, φροντίζοντας να μην χάσουν τα υγρά τους.
Γαρνίρουμε με μια πατατοσαλάτα
Καλή μας όρεξη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου