Υλικά
- 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες
- 1 κρεμμύδι
- λάδι
- 1 κουτί ντοματάκια κονσέρβας
- λίγο χυμό ντομάτας
- αλάτι
- 5-6 σταγόνες worcestershire sauce
- 5-6 σταγόνες Tabasco
Εκτέλεση
Πλένουμε το κρέας, το βάζουμε στην κατσαρόλα με νερό και το ξαφρίζουμε.
Εντωμεταξύ, σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι να τσιγαριστεί.
Στη συνέχεια ρίχνουμε και το κρέας να τσιγαριστεί και αυτό. Μόλις πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές, ρίχνουμε τα ντοματάκια, το χυμό ντομάτας, αλάτι, worcestershire sauce, ταμπάσκο, λίγο νερό και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά.
Αφήνουμε να βράσει ώσπου να μαλακώσει τελείως το κρέας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου