Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Μοσχαράκι γιαχνί πικάντικο

 



Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες
  • 1 κρεμμύδι
  • λάδι
  • 1 κουτί ντοματάκια κονσέρβας
  • λίγο χυμό ντομάτας
  • αλάτι
  • 5-6 σταγόνες worcestershire sauce
  • 5-6 σταγόνες Tabasco

Εκτέλεση

Πλένουμε το κρέας, το βάζουμε στην κατσαρόλα με νερό και το ξαφρίζουμε.

Εντωμεταξύ, σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι να τσιγαριστεί.

Στη συνέχεια ρίχνουμε και το κρέας να τσιγαριστεί και αυτό. Μόλις πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές, ρίχνουμε τα ντοματάκια, το χυμό ντομάτας, αλάτι, worcestershire sauce, ταμπάσκο, λίγο νερό και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά.

Αφήνουμε να βράσει ώσπου να μαλακώσει τελείως το κρέας.

Σερβίρουμε με ρύζι, πατάτες τηγανιτές η με πουρέ σκορδάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο