μαγειρεύει η Evi Nikolaidou
Υλικά
- παντζάρι
- καρότο
- σκόρδο (ανάλογα την ένταση που θέλεις)
- ξύδι
- αλάτι
- λάδι
- γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κουταλιά μαγιονέζα
Εκτέλεση
Βράζουμε και αφού κρυώσει το παντζάρι ή τα παντζάρια, εξαρτάται πόση σαλάτα θα κάνουμε, τα τρίβουμε και τα στύβουμε .
Τρίβουμε και το καρότο
και ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
Αφήνουμε στο ψυγείο για να είναι δροσερή και να ενωθούν οι γεύσεις.
Καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου