μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 2 μεγάλες μελιτζάνες
- ντοματίνια διάφορα ή ντομάτες
- 4 αυγά
- φέτα
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- 2 σκελίδες σκόρδο
- λάδι
Εκτέλεση
Σε λίγο λάδι σοτάρουμε τις σκελίδες σκόρδου για 3-4 λεπτά ίσα ίσα για να αρωματίσουμε το λάδι.
Τις βγάζουμε για να μην πικρίσουν και σοτάρουμε τις μελιτζάνες κομμένες σε κύβους.
Αφού αρχίσουν να ροδίζουν προσθέτουμε και τα ντοματίνια ή τις ντομάτες σε χοντρό καρέ και βράζουμε μέχρι να πιούν τα υγρά τους. Αλατοπιπερώνουμε και σπάζουμε μέσα τα αυγά .
Με την κουτάλα σπάζουμε τους κρόκους και ανακατεύουμε απαλά, κλείνοντας και το μάτι.
Προσθέτουμε και την φέτα σπασμένη με το χέρι , καπακώνουμε και αφήνουμε για 4-5 λεπτά πάνω στο μάτι που είναι ζεστό φυσικά , μέχρι να μαλακώσει η φέτα.
Σερβίρουμε και καλή μας όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου