μαγειρεύει η Stella Gklava
Υλικά
- 500 γρ ζυμαρικά μικρά πχ κοφτά, πένες κτλ
- 1,5 λίτρο γάλα
- 200 γρ φέτα
- 400 γρ σπανάκι
- 200γρ γκούντα τριμμένο
- 100 γρ αλεύρι
- 100 γρ ελαιόλαδο
- λίγο άνηθο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Μέσα στο ταψί μας ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι και το λάδι, αυτά τα ανακατεύουμε σε ένα άλλο σκεύος.
Τα ανακατεύουμε και τα ρίχνουμε με τα υπόλοιπα στο ταψί μας. Κρατάμε λίγο γκούντα για από πάνω. Σκεπάζουμε με κόλλα ψησίματος και αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε καμία ωρίτσα στους 200.
Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε ακόμα λίγο μέχρι να πάρει χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου