μαγειρεύει η Stella
Glava
Υλικά
-
200 γρ σουσάμι
-
120 γρ μέλι
-
90 γρ φουντούκια χονδρό σπασμένα ή άλλο
καρπό
-
8 γρ κανέλα
-
20 γρ αλεύρι βρώμης (νιφάδες βρώμης
περασμένες στο μπλέντερ)
-
ξύσμα πορτοκαλιού κατά βούληση (ιδανικά
από βιολογικό και ακέρωτο πορτοκάλι)
Προθερμαίνουμε
το φούρνο στους 170 σε αέρα
Τοποθετούμε
τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε
καλά να ενωθούν
Στρώνουμε μια λαδόκολλα
σε ένα ταψάκι 25 χ 25 και αδειάζουμε το
μείγμα.
Το πατάμε καλά να απλωθεί παντού
και να είναι ομοιόμορφο
Τοποθετούμε
το ταψάκι στην τελευταία θέση του
φούρνου και ψήνουμε στους 170 βαθμούς σε αέρα για
20 λεπτά και έπειτα για άλλα 10 λεπτά στους
150 βαθμούς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου