μαγειρεύει η Effie Tsitsika
Υλικά
- 500 γρ. κολοκύθα
- 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 γλυκοπατάτα
- χυμό από ένα πορτοκάλι
- 2 ½ φλιτζάνια νερό
- λίγο αλάτι
- λίγο φρέσκο πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε την κολοκύθα, το κρεμμύδι και τη γλυκοπατάτα σε μεσαία κομμάτια.
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μία κατσαρόλα και τα βράζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να απορροφηθεί σχεδόν όλο το νερό.
Αφήνουμε να κρυώσει λίγο, τη ρίχνουμε στο μπλέντερ και την πολτοποιούμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου