Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Κουνουπίδι γιαχνί




μαγειρεύει η Καλλιόπη 

Υλικά
  •  κουνουπίδι
  •  ντομάτα τριμμένη
  •  χυμό λεμονιού
  • αλάτι
  • ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Κόβουμε το κουνουπίδι σε μπουκίτσες. Το βράζουμε λίγο και το στραγγίζουμε.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και το τσιγαρίζουμε να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε την ντομάτα , αλάτι και νερό.
Αφήνουμε να βράσει και στο τέλος προσθέτουμε και τον χυμό λεμονιού.

Παρατήρηση : είχα λίγο βρασμένο κοτόπουλο και το έβαλα κι αυτό προς το τέλος για να δέσουν οι γεύσεις τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο