μαγειρεύει η Κυράννα Πέλλα
Υλικά
- μελιτζάνες
- κρεμμύδια ξερά, ισάριθμα με τις μελιτζάνες
- σάλτσα ντομάτας
- 1 χούφτα ξινό τραχανά
Για την επικάλυψη
Πλένουμε σκουπίζουμε τις μελιτζάνες ολόκληρες, τις βάζουμε στο ταψί και τις ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να μαλακώσουν περίπου μισή ώρα
Σε ένα τηγάνι αχνίζουμε τα κρεμμύδια και αρωματίζουμε με την σάλτσα
Προσθέτουμε μια χούφτα τραχανά ξινό και αποσύρουμε από το μάτι
Βάζουμε την γέμιση από το τηγάνι και από πάνω πασπαλίζουμε κομματάκια ντοματούλα με τυρί όσο θέλουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου