Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Ταλιατέλες με κρέμα γάλακτος


μαγειρεύει η  Kiki Giorgos Mino

Υλικά
  • 500 γρμ. ταλιατέλες
  • 200 γρμ. ζαμπόν
  • 100 γρμ. Γκουντα
  • 100 γρμ. κεφαλογραβιέρα
  • 100 γρμ. μοτσαρέλα
  • 2 φέτες μπέικον
  • 500 γρμ .κρέμα γάλακτος χαμηλών λιπαρών
  • λίγο ελαιόλαδο
  • αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση

Κόβουμε τα τυριά και το ζαμπόν σε μικρά κομματάκια.

Ψιλοκόβουμε το μπέικον, το ζαμπόν και τα βάζουμε σε τηγάνι αντικολλητικό και το ψήνουμε να βγάλουν το άρωμα τους για 2′-3′.
Προσθέτουμε την κρέμα και αφήνουμε να πάρει βράση. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα λίγο αλατοπίπερο.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.Τα στραγγίζουμε. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα τυριά. Περιχύνουμε με την κρέμα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
Παρατήρηση : εγώ πρόσθεσα και 1 λουκάνικο κότας σε ροδέλες
Επίσης μπορούμε να βάλουμε και μανιτάρια και ότι τυριά και αλλαντικά θέλουμε ή έχουμε στο ψυγείο μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο