Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Κριθαράκι σούπα


μαγειρεύει η Γιάννα  Παρασχοπούλου

Υλικά
  • ½ κούπα κριθαράκι
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 2-3 καρότα
  • 2 ντομάτες ώριμες 
  • μαϊντανός
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι μπόλικο


Εκτέλεση

Σε λίγο νεράκι αχνίζουμε το κρεμμύδι , ψιλοκομμένο. μόλις αρχίσει να μαλακώνει προσθέτουμε και τα καρότα κομμένα σε ροδέλες
ακολουθεί ο μαϊντανός και κατόπιν το κριθαράκι. προσθέτουμε και το κριθαράκι με την τριμμένη ντομάτα.
αλατοπιπερώνουμε και  μαγειρεύουμε μέχρι να ψηθεί το φαγητό μας.
Στο  σερβίρισμα  προσθέτουμε ωμό λάδι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι



Παρατήρηση : βοηθάει με μπόλικο πιπέρι να ξεβουλώσει η μυτούλα μας τώρα τον χειμώνα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο