Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Ψωμί γάστρας





μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino

Υλικά
  • 500 γ ρμ αλεύρι γοχ
  • 350 μλ χλιαρό νερό που διαλύουμε μια μαγιά μέσα
  • λίγο λαδάκι
  • αλάτι
  • φέτα

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός της φέτας .



 Στο τέλος προσθέτουμε την φέτα, ή άλλο τυρί της αρεσκείας μας. 


Μπορούμε να προσθέσουμε επίσης και διάφορα αλλαντικά, ή και τίποτα.
Τοποθετούμε την ζύμη στο γαστράκι κλείνουμε το καπάκι και ακολουθούμε την διαδικασία. Δεν ανοίγουμε καθόλου τον φούρνο σε όλη αυτή την διαδικασία. Όσοι έχουν μεγάλη γάστρα βάζουν τα διπλά υλικά
30 λεπτά στους 50 0
10 λεπτά στους 70
0
1 ώρα στους 180 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο