μαγειρεύει η Stella
Glava
Υλικά
για την ζύμη
- 1 ποτήρι ηλιέλαιο
- 1 ½ φλ τσ γάλα χλιαρό
- 1 μπεικιν
- 1 κ γλ ζάχαρη
- 2 κ γλ αλάτι
- 2 αυγά
- 1 φάκελο μαγιά ξηρή
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις (περίπου 1 κιλό)
Για
την γέμιση
- λουκάνικα
- τυριά
Για
την επικάλυψη
- σουσάμι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε
τη ζύμη και αφήνουμε μισή ώρα να
ξεκουραστεί.
Ανακατεύουμε
το γάλα, τη μαγιά, το λάδι, την ζάχαρη,
το αλάτι, τα αυγά και σιγά σιγά το αλεύρι
Ανοίγουμε
σε φύλλα και βάζουμε τυράκι
ή λουκάνικα
για γέμιση.
Τέλος
αλείφω με αυγό χτυπημένο με 1 κ σ νερό
και προσθέτω σουσάμι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου