Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Μπριζόλα μαριναρισμένη



μαγειρεύει ο  Panagopoulos Giannis

Υλικά
  • μπριζόλα χοιρινή
  • πατάτες
Για την μαρινάδα
  • λάδι
  •  μουστάρδα
  • ρίγανη φρέσκια
  •  θυμάρι φρέσκο
  •  κρεμμύδι και σκόρδο ξερά
  •  λεμόνι
  •  αλάτι
  •  πιπέρι


Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά για την μαρινάδα. Περιχύνουμε το κρέας με αυτήν . 



Τοποθετούμε το κρέας και την μαρινάδα σε ένα ταψάκι .



Σκορπάμε και τις πατάτες ολόγυρα και το ψήνουμε στην αρχή σκεπασμένο 



και μετά το ανοίγουμε για να ροδοκοκκινίσει καλά.
Καλή όρεξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο