μαγειρεύει ο Panagopoulos
Giannis
Υλικά
- μπριζόλα χοιρινή
- πατάτες
Για
την μαρινάδα
- λάδι
- μουστάρδα
- ρίγανη φρέσκια
- θυμάρι φρέσκο
- κρεμμύδι και σκόρδο ξερά
- λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε
στο μπλέντερ όλα τα υλικά για την
μαρινάδα. Περιχύνουμε το κρέας με αυτήν
.
Τοποθετούμε το κρέας και την μαρινάδα σε ένα ταψάκι .
Τοποθετούμε το κρέας και την μαρινάδα σε ένα ταψάκι .
Σκορπάμε
και τις πατάτες ολόγυρα και το ψήνουμε
στην αρχή σκεπασμένο
και μετά το ανοίγουμε για να ροδοκοκκινίσει καλά.
και μετά το ανοίγουμε για να ροδοκοκκινίσει καλά.
Καλή
όρεξη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου