μαγειρεύει η Giota Haropoulou
Υλικά
- δυόσμο
- μαϊντανό
- βασιλικό
- καρότο
- σκόρδο
- κρεμμύδι
- ρύζι
- η ψίχα των λαχανικών
- ντομάτα
- ελαιόλαδο
- αλατοπίπερο
- σταφίδες και κουκουνάρι, προαιρετικά
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το φαγητό μας ως συνήθως. Τοποθετούμε τα γεμιστά είτε σε κατσαρόλα είτε σε βαθύ τηγάνι.
Προσθέτουμε νερό και βράζουμε το φαγητό μας σκεπασμένο. Αν θέλουμε να ροδίσει, τοποθετούμε το τηγάνι στον φούρνο ξεσκέπαστο, αν μπορεί να μπει στο φούρνο. και το κοκκινίζουμε.
Καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου