μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1 κιλό πιπεριές Φλωρίνης
- 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 φλιτζ. ξίδι βαλσάμικο
- 100 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- 100 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 50 γρ. ψίχα καρυδιού
- 2 κ.σ. χυμός ροδιού
- αλάτι
- πιπέρι
Ψήνουμε στα κάρβουνα τις πιπεριές Φλωρίνης μέχρι να αλλάξουν χρώμα. Κατόπιν, τις ξεφλουδίζουμε όσο είναι ζεστές και τις ψιλοκόβουμε με μαχαίρι.
Ανακατεύουμε καλά σε πολυμίξερ τις πιπεριές μαζί με το ελαιόλαδο, το ξίδι
βαλσάμικο, το χυμό ροδιού, το κρεμμύδι, το αλάτι, το μαύρο πιπέρι, την
σπασμένη ψίχα καρυδιού και την τριμμένη φρυγανιά, μέχρι να πάρουμε μια
ομοιογενή κρέμα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου