μαγειρεύει η Georgia
Haralambidou
Υλικά
- 1 κιλό κρέας μοσχάρι
- 1 κρεμμύδι, ελαιόλαδο
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- ½ ματσάκι άνηθο
- 1 ματσάκι κρεμμυδάκια πράσινα
- ντομάτα ή σάλτσα προαιρετικά
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βράζουμε καλά το κρέας.
Τοποθετούμε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και στην φωτιά ξανά, και ρίχνουμε μέσα τα κρεμμυδάκια άσπρα και πράσινα.
Εφ όσον
κάνουμε κάποιες γυροβολιές στην
κατσαρόλα όλα μαζί για να πάρει μυρωδιά
το κρέας, προσθέτουμε μετά τον αρακά
και συνεχίζουμε την ίδια τακτική.
Μετά
ρίχνουμε νερό να σκεπαστούν και να
βράσουν σε μέτρια φωτιά!!
Το αλάτι να το βάζετε στο τέλος να μην γίνεται σκληρό το κρέας σας. Μπορείτε να το σερβίρετε άνευ ντομάτας σάλτσας μόνο με λεμόνι!!
Καλή σας όρεξη!!!
Το αλάτι να το βάζετε στο τέλος να μην γίνεται σκληρό το κρέας σας. Μπορείτε να το σερβίρετε άνευ ντομάτας σάλτσας μόνο με λεμόνι!!
Καλή σας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου