μαγειρεύει η Alterego Konstantina
Υλικά
- 2 κεσεδάκια γιαούρτι
- 3-4 κ. σ. μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα γλυκιά
- φρέσκο κρεμμυδάκι
- πιπεριές πολύχρωμες
- 1 μικρό κουτί καλαμπόκι
- ½ ματσάκι άνηθο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές σε κυβάκια , το φρέσκο
κρεμμυδάκι και τον άνηθο.
Ανακατεύουμε με το γιαούρτι.
Τοποθετούμε στο ψυγείο.
Συνοδεύει άριστα μια μακαρονοσαλάτα.
Παρατήρηση : με μια μικρή αλλαγή στα υλικά φτιάχνουμε σος για το κρέας
μας
- 1 κιλό γιαούρτι
- 1 φλ καλό λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- μπόλικο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου