μαγειρεύει η Alterego konstantina
Υλικά
- 3-4 κολοκυθάκια τριμμένα στο χοντρό τρίφτη
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κρεμμύδια τριμμένα
- 2 αυγά
- αλεύρι
- 250 γρ φέτα
- δυόσμο
- ½ ματσάκι άνηθο
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- αλεύρι όσο πάρει
- ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Ετοιμάζουμε τα λαχανικά μας και τα αναμειγνύουμε με τα μυρωδικά και το αλατοπίπερο.
Το αλεύρι το προσθέτουμε στο τέλος , μέχρι να γίνει πηχτό το μείγμα, να πιάνεται με το κουτάλι
Με το κουτάλι παίρνουμε από το μείγμα και τα τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσουν
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου