Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Κολοκυθοκεφτέδες





μαγειρεύει η Alterego konstantina

Υλικά
  • 3-4 κολοκυθάκια τριμμένα στο χοντρό τρίφτη 
  • αλάτι 
  • πιπέρι
  • 2 κρεμμύδια τριμμένα
  • 2 αυγά
  • αλεύρι
  • 250 γρ φέτα
  • δυόσμο
  • ½ ματσάκι άνηθο
  • ½ ματσάκι μαϊντανό 
  • αλεύρι όσο πάρει 
  • ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση 

Ετοιμάζουμε τα λαχανικά μας και τα αναμειγνύουμε με τα μυρωδικά και το αλατοπίπερο.
Το αλεύρι το προσθέτουμε στο τέλος , μέχρι να γίνει πηχτό το μείγμα, να πιάνεται με το κουτάλι 
Με το κουτάλι παίρνουμε από το μείγμα και τα τηγανίζουμε  σε ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο