Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Πούλλες τηγανιτές


μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
πούλλες (τα μικρά κολοκάσια)
ελαιόλαδο
σπασμένος κόλιανδρος
αλάτι
χυμό λεμονιού
Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις πούλλες και τις σκουπίζουμε με ένα χαρτί κουζίνας. Τις τεμαχίζουμε σε χοντρά κομμάτια. 


Άλλοι τις κόβουν σε λεπτές ροδέλες.Μόλις κάψει το λάδι τις τηγανίζουμε φροντίζοντας να κοκκινίσουν απ όλες τις μεριές. 
Πριν το τέλος προσθέτουμε κόλιανδρο και αλάτι και σβήνουμε το μάτι. βγάζουμε από την κατσαρόλα να στραγγίξουν από το λάδι και περιχύνουμε με λεμόνι και ......
καλή μας όρεξη!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο