Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Ρύζι πιλάφι με φιδέ


μαγειρεύει η Ρουλλα Ερωτοκριτου

Υλικά

  • ρύζι
  • 1 κρεμμύδι 
  • φιδές
  • αλάτι
  • ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τον φιδέ. Προσθέτουμε και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.

'Όταν γυαλίσει το κρεμμύδι συνεχίζουμε με το ρύζι, προσθέτοντας και λίγο αλάτι. Προσθέτουμε και νερό βραστό σε αναλογία 1 ρύζι με 2 νερό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο