μαγειρεύει η Ρουλλα Ερωτοκριτου
Υλικά
- ρύζι
- 1 κρεμμύδι
- φιδές
- αλάτι
- ελαιόλαδο
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τον φιδέ. Προσθέτουμε και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
'Όταν γυαλίσει το κρεμμύδι συνεχίζουμε με το ρύζι, προσθέτοντας και λίγο αλάτι. Προσθέτουμε και νερό βραστό σε αναλογία 1 ρύζι με 2 νερό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου