Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

κολοκάσι σαλάτα


μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
  • 2-3 ρίζες κολοκάσι
  • χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
  • πιπεριές χρωματιστές
  • μαϊντανός
Για το ντρέσσινγκ
  • αλατοπίπερο
  • ελαιόλαδο
  • μουστάρδα

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και κόβουμε το κολοκάσι σε κύβους. Το βράζουμε και όταν μαλακώσει το στραγγίζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
Το τοποθετούμε σε μια πιατέλα  και ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα λαχανικά μας. 
Χτυπάμε στο μούλτι τα υλικά για το ντρέσσινγκ και περιχύνουμε μ αυτό την σαλάτα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο