μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 2-3 ρίζες κολοκάσι
- χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
- πιπεριές χρωματιστές
- μαϊντανός
- αλατοπίπερο
- ελαιόλαδο
- μουστάρδα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε το κολοκάσι σε κύβους. Το βράζουμε και όταν μαλακώσει το στραγγίζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
Το τοποθετούμε σε μια πιατέλα και ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα λαχανικά μας.
Χτυπάμε στο μούλτι τα υλικά για το ντρέσσινγκ και περιχύνουμε μ αυτό την σαλάτα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου