μαγειρεύει η Stella Glava
Υλικά
- 1 πακέτο φύλλα κρούστας με 12 φύλλα
Για τον χυλό
- 2 κούπες αλεύρι
- 1.2 κούπα σπορέλαιο (χρησιμοποίησα ελαιόλαδο)
- 2 κούπες νερό ή γάλα (χρησιμοποίησα νερό)
Ανακατεύουμε τα υλικά για τον χυλό μέχρι να γίνει ένας χυλός όχι πολύ σφιχτός ή νερουλός.
βάζουμε στο ταψί ένα ένα φύλλο και σε κάθε φύλλο βάζουμε 2-3 κουταλιές χυλό.
Στη μέση περίπου βάζουμε και ότι γέμιση θέλουμε.
Στο φύλλο που θα βάλουμε τη γέμιση ΔΕΝ βάζουμε χυλό, επειδή θα έχει πολύ υγρασία και θα έχει γεύση από το αλεύρι.
Τον χυλό που περισσεύει τον ρίχνουμε πάνω στο τελευταίο φύλλο. χαράσσουμε την πίτα σε κομμάτια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου