Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Ταλιατέλες με πέστο τσουκνίδας


μαγειρεύει ο Chris DePer

 Υλικά
  • ταλιατέλες
Για το πέστο
  • τσουκνίδες
  • σκόρδο
  • κουκουνάρι
  • αλάτι
  • ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • παρμεζάνα 
Εκτέλεση

Βράζουμε τις ταλιατέλες και τις σουρώνουμε.
Ζεματίζουμε τις τσουκνίδες και τις στραγγίζουμε. Όταν κρυώσουν τις βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το σκόρδο, το κουκουνάρι, το αλατοπίπερο και τα πολτοποιούμε προσθέτοντας ελαιόλαδο. 
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ που έχουμε ήδη τρίψει παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε τις ταλιατέλες προσθέτοντας το πέστο και ανακατεύουμε.
Καλή μας όρεξη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο