Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Τυροπιτάκια στο τηγάνι




μαγειρεύει η Βασιλική Σούμπαση Μανουηλίδου

Υλικά για το φύλλο

  • αλεύρι 
  • νερό
  • λίγο αλάτι
Για την γέμιση 
  • σκέτο τυράκι 
Εκτέλεση

Ζυμώνουμε το ζυμάρι μας και το κάνουμε μπαλάκια. το ανοίγουμε προσθέτοντας ηλιέλαιο και στα χέρια μας, στο φύλλο και στον πάγκο. 
Βοηθάει στο άνοιγμα και κάνει το φύλλο ελαστικό






Όταν το ανοίξουμε το φύλλο βάζουμε λίγο τυρί και το κλείνουμε.




Τηγανίζουμε ώσπου να ροδίσει και από τις 2 πλευρές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο