μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino
Υλικά
- 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 φλιτζάνι νερό χλιαρό
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 1 φακελάκι ξηρή μαγιά
- 1 λίτρο ηλιέλαιο για τηγάνισμα
- μέλι
Για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Σε λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη μαγιά, προσθέτουμε σιγά-σιγά το νερό και ανακατεύουμε συνεχώς με το σύρμα, με κυκλικές κινήσεις.
Σκεπάζουμε τη λεκάνη με καθαρή πετσέτα και αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 15 έως 20 λεπτά να φουσκώσει η ζύμη.
Σκεπάζουμε τη λεκάνη με καθαρή πετσέτα και αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 15 έως 20 λεπτά να φουσκώσει η ζύμη.
Σε κατσαρόλα με ηλιέλαιο σε δυνατή φωτιά ρίχνουμε τη ζύμη του λουκουμά.Τους ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πάρουν χρώμα απ' όλες τις πλευρές.
Γαρνίρουμε με μέλι κανέλα
Γαρνίρουμε με μέλι κανέλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου