Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Αυγοσαλάτα


μαγειρεύει η  Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
  • 2 αυγά σφικτά βρασμένα
  • 1 αβοκάντο
  • 2 μικρά παντζάρια
  • 3 καρότα
  • 2 πιπεριές
  • μαϊντανός
Για το ντρέσσινγκ 
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • χυμό λεμονιού
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε τ αυγά σε κύβους.  Κόβουμε στο  μούλτι τα παντζάρια ωμά,  μαζί με τα καρότα   αν βαριόμαστε να τα τρίψουμε στο χοντρό μέρος του τρίφτη.
Σε ένα  μπολ  τοποθετούμε τα αυγά, τα καρότα και τα παντζάρια, ψιλοκομμένα. Προσθέτουμε τις πιπεριές και τον μαϊντανό 
Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά
Καθαρίσουμε και κόβουμε σε φέτες ή κύβους και το αβοκάντο.
Στο μούλτι χτυπάμε τα υλικά για το ντρέσσινγκ και περιχύνουμε την σαλάτα.



Καλή μας όρεξη!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο