μαγειρεύει η Καλλιόπη
Υλικά
- λάχανο (κραμπί) άσπρο χοντροκομμένο
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- λεμόνι
Κόβουμε το λάχανο σε χοντρά κομμάτια και το βάζουμε σε νερό που βράζει. Προσθέτουμε το αλάτι και το αφήνουμε μέχρι να μαλακώσει.
Σερβίρουμε προσθέτοντας στο πιάτο μας ελαιόλαδο και λεμόνι.
Παρατήρηση : στην Κύπρο το λάχανο το λεν κραμπί απ την αρχαία Ελληνική ονομασία κράμβη η λαχανώδης , εξ ου και το όνομα της συνταγής
Καλή μας όρεξη!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου