μαγειρεύει η Stella Glava
Υλικά
- 400 γρ τσένταρ τριμμένο
- 150 γρ γκούντα τριμμένο
- 200 γρ αλεύρι γοχ
- 1/3 κ. γλυκού μαγειρική σόδα
- 120 γρ βούτυρο μαλακό
- πάπρικα
- λίγο σκόρδο σε σκόνη
Ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι σε ένα μπολ.
Ανακατεύουμε καλά να γίνει μια πάστα.
Με έναν πλάστη ανοίγουμε την ζύμη σε πάχος 2 χλ περίπου και με ένα κουπ πατ κόβουμε σε ότι σχήμα θέλουμε.
Στρώνουμε στα ταψάκια μας αντικολλητικό χαρτί και σε προθερμασμένο φούρνο ψήνουμε τα κρακεράκια μας στους 200 βαθμούς στον αέρα 10 με 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου