μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino
Υλικά
- 2 με 2.5 κούπες αλεύρι
- 6 κ.σ. κακάο σκόνη
- 1 φακελάκι μπέικιν
- 1 κούπα ζάχαρη ή 2 ( εγώ έβαλα 1)
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1 βανίλια
- 2 αυγά
- 150 ml . ηλιέλαιο
- 50ml νερό
- 200 με 250 γρ. μερέντα ή πραλίνα
Βάζουμε όλα τα στερεά υλικά σε ένα μπολ και μετά τα υγρά και τα
ανακατεύουμε με μια μαρίζ ελαφρά .
Βάζουμε σε μια φόρμα το μισό υλικό
προσθέτουμε από πάνω την μερέντα η την πραλίνα φουντουκιού και έπειτα το υπόλοιπο
υλικό.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στον αέρα στους 180 και για 20 λεπτά περίπου
ψήνουμε την σοκολατόπιτα.
Παρατήρηση : λίγη προσοχή στο αλεύρι και στην πραλίνα γιατί τα έβαλα όλα τα
υλικά με το μάτι και υπολόγισα στο περίπου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου