μαγειρεύει η Eleni Kariofilli
Υλικά
- μανιτάρια
- κρεμμύδι
- σκόρδο
- βούτυρο
- λίγο κρασί
- κρέμα γάλακτος
- παρμεζάνα
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το
σκόρδο με το βούτυρο να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το
σοτάρισμα να πιουν τα υγρά τους.
Σβήνουμε με κρασί.
Προσθέτουμε την κρέμα και
βράζουμε μέχρι να δέσει.
Όταν είναι έτοιμη προσθέτουμε την
τριμμένη παρμεζάνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου