μαγειρεύει η Eleni kariofilli
Υλικά
- κουνουπίδι σε φουντίτσες
- 2 κρέμες γάλακτος
- γραβιέρα τριμμένη
- παρμεζάνα τριμμένη
- ρεγγάτο τριμμένο
- 3 αυγά
Βράζουμε το κουνουπίδι 3 έως 5 λεπτά. Το ρίχνουμε σε παγωμένο νερό για να κόψουμε το βρασμό και το σουρώνουμε.
Το βάζουμε σε βουτυρωμένο πυρέξ και το αναμιγνύουμε με τα τυριά.
Ρίχνουμε τα αυγά χτυπημένα στην κρέμα γάλακτος και τα προσθέτουμε στο κουνουπίδι. Ψήνουμε στους 180 αέρα για περίπου 45 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου