Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Ψάρια σε κρασάτη σάλτσα




μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
  • 1 κιλό ψάρια (είχα κοκκινόψαρα)
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 3 ώριμες ντομάτες
  • 2 πιπεριές μεγάλες
  • 2 κρεμμύδια ξερά
  • μαϊντανός
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τις ντομάτες κομμένα καρέ.
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τον μαϊντανό και και τις πιπεριές.
Μόλις πάρουν μια βράση ρίχνουμε και το κρασί και βράζουμε μέχρι να μείνει η σάλτσα μας με λίγα υγρά.
Σε ένα ταψί αραδιάζουμε τα ψάρια που τα έχουμε αλατοπιπερώσει πρώτα. 
Στα κενά τους τοποθετούμε την σάλτσα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο. Σερβίρουμε με μια σαλάτα κι ένα ποτηράκι κρασί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο