μαγειρεύει η Effie Tsitsika
Υλικά
- 500 γρ. φαρίνα
- 1 baking powder
- 250 γρ. βούτυρο
- 440 γρ. ζάχαρη
- 4 αβγά
- 260 ml γάλα
- σκόνη μαστίχας
Χτυπάμε το βούτυρο και ρίχνουμε τμηματικά τη ζάχαρη και
ένα – ένα τα αβγά. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 3 λεπτά.
Προσθέτουμε διαδοχικά τη φαρίνα με το baking powder, το
γάλα και τη μαστίχα και ανακατεύουμε ελαφρά.
Βάζουμε το μείγμα σε φόρμα σιλικόνης για μάφιν και ψήνουμε
σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου