μαγειρεύει η Evi Nikolaidou
Υλικά
- πατάτες
- μπέικον
- πιπεριές
- σκόρδο
- μανιτάρια
- λίγο βούτυρο
- τυριά τριμμένα της αρεσκείας μας
- κρέμα γάλακτος
- καλαμπόκι
Σοτάρουμε το μπέικον,τις
πιπεριές, τα μανιτάρια και το σκόρδο με λίγο βούτυρο.
Αδειάζουμε όλα μαζί σε ένα πυρέξ, και προσθέτουμε και το καλαμπόκι
Από πάνω ρίχνουμε τα τριμμένα τυριά και την κρέμα
γάλακτος.
Ψήνουμε να ροδίσει καλά το φαγητό και να πιάσουν κρούστα
τα τυριά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου