μαγειρεύει η Τζένη Λάγαρη
Υλικά
- 2 φλιτζάνια σπασμένη κουβερτούρα
- 2 κεσεδάκια γιαούρτι
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- βανίλια ή λίγο λικέρ (προαιρετικά)
Για την επικάλυψη (προαιρετικά)
- κακάο σκόνη
- τρούφα
- σπασμένα μπισκότα
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την ενώνουμε με το γιαούρτι και το μέλι.
Προσθέτουμε αν θέλουμε την βανίλια η το λικέρ. Αναμειγνύουμε καλά και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο να σφίξει.
Πλάθουμε τα τρουφάκια και τα κυλάμε σε κακάο σκόνη, τρούφα η μπισκότα σπασμένα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου