μαγειρεύει η Eleni Kariofilli
Υλικά
- μανιτάρια διάφορα
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- μπέικον
- 3 κουταλιές σιμιγδάλι
- 1 ½ κούπα γάλα
- κίτρινα τυριά
- 3 μεγάλες κουταλιές τυρί κατίκι
- 2 φύλλα σφολιάτα
- αλατοπίπερο
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το μπέικον και προσθέτουμε
τα μανιτάρια. Σοτάρουμε μέχρι να πιουν όλα τα υγρά τους.
Προσθέτουμε αλατοπίπερο και το σιμιγδάλι και το σοτάρουμε για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε το γάλα
και αφήνουμε να πήξει.
Κατεβάζουμε απ'την φωτιά και προσθέτουμε τα τυριά.
Αφήνουμε να κρυώσει λίγο. Στρώνουμε ένα φύλλο σφολιάτας στο ταψί.
Ρίχνουμε τη γέμιση
και καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο.
Αλείφουμε με ένα κρόκο ανακατεμένο με λίγο νερό και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 45 λεπτά
Αλείφουμε με ένα κρόκο ανακατεμένο με λίγο νερό και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 45 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου