μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 2 κομμάτια σολομού
- 1 -2 ξερά κρεμμύδια
- 2 ποτήρια πολτοποιημένη ντομάτα
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- 1 σφηνάκι κρασί
- μαϊντανός
- 2-3 σκελίδες σκόρδου
- καραμελωμένα κρασάτα κρεμμύδια
Κόβουμε στο μούλτι τα κρεμμύδια μαζί με τις σκελίδες σκόρδου. Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και το σκόρδο και προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα μαζί με τον μαϊντανό.
Αφού πάρουν μια βράση προσθέτουμε το αλατοπίπερο και το κρασί
Όταν εξατμιστούν τα υγρά , η σάλτσα μας είναι έτοιμη.
Σε ένα ταψάκι βάζουμε τα κομμάτια του σολομού και τα καλύπτουμε με την σάλτσα ντομάτας.
Γαρνίρουμε με λίγο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Καλή μας όρεξη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου