μαγειρεύει ο Panagopoulos Giannis
Υλικά
- ρεβίθια
- φασόλια
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 1 σκελίδα σκόρδου
Για την σος
- γιαούρτι
- μουστάρδα
- λάδι
- λεμόνι
- αλάτι
Μουσκεύουμε τα ρεβίθια και τα φασόλια .
Τα βράζουμε και πετάμε το πρώτο νερό.
Στη δεύτερη βράση βάζουμε και το κρεμμύδι και το σκόρδο .
Αφού βράσουν τα βάζουμε στο
ψυγείο και τα χρησιμοποιούμε στη σαλάτα με την σος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου