μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1/2 κιλό ξερά κρεμμύδια
- 1 ποτήρι κρασί
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες και τα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, μέχρι να χρυσίσουν.
Προσθέτουμε το κρασί και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν αρκετά.
Αλατοπιπερώνουμε και τα σοτάρουμε μέχρι να γίνουν σαν πολτός και να εξατμιστούν τα υγρά.
Παρατήρηση : συνοδεύουν άριστα φαγητά με ψάρια η με κρέας και μπαίνουν σε σάλτσα με ντομάτα.
Προσθέτουμε το κρασί , θα ήθελες μάλλον να γράψεις . Καλημέρα.
ΑπάντησηΔιαγραφή