Υλικά
Για το παντεσπάνι
- 6 αυγά
- 2 μπεικιν πάουντερ
- 2 βανίλιες
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- αλεύρι όσο πάρει
- 3 σακουλάκια έτοιμη κρέμα για μιλφέιγ
- αποξηραμένα φρούτα ψιλοκομμένα
- τρούφα σοκολάτας
Αναμειγνύουμε τα υλικά για το παντεσπάνι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο. για μισή ώρα περίπου στους 170 βαθμούς.
Όταν κρυώσει το κόβουμε στα δύο.
Τοποθετούμε το ένα κομμάτι σε έναν δίσκο και το καλύπτουμε με κρέμα για μιλφέιγ.
Από πάνω βάζουμε το άλλο παντεσπάνι και βάζουμε πάλι κρέμα.
Καλύπτουμε με κρέμα και τα πλαϊνά της τούρτας.
Διακοσμούμε με τα ψιλοκομμένα φρούτα και την τρούφα σοκολάτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου