Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Τούρτα μέρα-νύχτα


μαγειρεύει η Fotini Papadopoulou

Υλικά 
Για το παντεσπάνι
  • 6 αυγά 
  • 2 μπεικιν πάουντερ
  • 2 βανίλιες
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • αλεύρι όσο πάρει 
Για την επικάλυψη
  • 3 σακουλάκια έτοιμη κρέμα για μιλφέιγ
  • αποξηραμένα φρούτα ψιλοκομμένα
  • τρούφα σοκολάτας
Εκτέλεση

Αναμειγνύουμε τα υλικά για το παντεσπάνι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο. για μισή ώρα περίπου στους 170 βαθμούς.
Όταν κρυώσει το κόβουμε στα δύο. 
Τοποθετούμε το ένα κομμάτι σε έναν δίσκο και το καλύπτουμε με κρέμα για μιλφέιγ.
Από πάνω βάζουμε το άλλο παντεσπάνι και βάζουμε πάλι κρέμα. 
Καλύπτουμε με κρέμα και τα πλαϊνά της τούρτας.
Διακοσμούμε με τα ψιλοκομμένα φρούτα και την τρούφα σοκολάτας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο