μαγειρεύει ο Chris Deper
Υλικά
- φούντες μπρόκολου ψιλοκομμένες
- φρυγανισμένο σουσάμι
- ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
- τυρί cheddar (προαιρετικό)
- κράνμπερι
- ελαιόλαδο
- ξίδι (μια κουταλιά ανά τρεις λαδιού)
- μουστάρδα Ντιζόν
- μέλι
- αλάτι
συνεχίζουμε προσθέτοντας το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, λίγο τυρί τσένταρ και κράνμπερι.
Σε ένα βάζο βάζουμε τα υλικά για την σος και τα αναμειγνύουμε καλά.
Περιχύνουμε με την σος την σαλάτα και την κρατάμε στο ψυγείο.
Παρατήρηση ; Σερβίρουμε την επόμενη μέρα!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου