μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό μόνο τα φύλλα
- 1/2 αβοκάντο
- 4 κ σ γεμάτες ταχίνι
- 2 κ σ ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδου
- χυμό ενός λεμονιού
- λίγο νερό
- αλάτι
- πιπέρι
Πλένουμε τα φύλλα του μαϊντανού και καθαρίζουμε το μισό αβοκάντο.
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μούλτι και πολτοποιούμε μέχρις ότου πάρουμε μια παχύρρευστη σος.
Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό και ξαναχτυπάμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου