Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Σος ταχινιού και αβοκάντο





μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό μόνο τα φύλλα
  • 1/2 αβοκάντο
  • 4 κ σ γεμάτες ταχίνι
  • 2 κ σ ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδου
  • χυμό ενός λεμονιού
  • λίγο νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα φύλλα του μαϊντανού και καθαρίζουμε το μισό αβοκάντο.
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μούλτι και πολτοποιούμε μέχρις ότου πάρουμε μια παχύρρευστη σος. 
Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό και ξαναχτυπάμε



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο