μαγειρεύει η Gnosoula Nikolaou
Υλικά
- στρουθκιά (χόρτα )
- 1 μεγάλη πατάτα
- 3 αυγά
- ελαιόλαδο
- αλατοπίπερο
- λίγο χυμό λεμονιού
Σοτάρουμε λίγο την πατάτα που την έχουμε κόψει σε μικρά κομματάκια. και την βάζουμε στην άκρη.
Συνεχίζουμε με το κρεμμύδι κι αυτό ψιλοκομμένο και μετά προσθέτουμε και τα χόρτα, τα στρουθκιά.
Όταν μαραθούν και πιουν τα υγρά τους ρίχνουμε τις πατάτες και τα αυγά χτυπημένα. αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε το φαγητό μας.
Σερβίρουμε με λίγο χυμό λεμονιού
Καλή μας όρεξη!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου