Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Χούμους ρεβιθιών με αβοκάντο και ταχίνι


μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά

  • ρεβίθια βρασμένα
  • 2 αβοκάντο
  • 3 χρωματιστές πιπεριές
  • 2 σκελίδες σκόρδου
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανού
  • 10 ντοματίνια
  • 4 κ σ ταχίνι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Τοποθετούμε όλα τα υλικά μας λίγα λίγα στο μούλτι και τα πολτοποιούμε αφήνοντας μερικά χοντροκομμένα.
Γαρνίρουμε με λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο