μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- ρεβίθια βρασμένα
- 2 αβοκάντο
- 3 χρωματιστές πιπεριές
- 2 σκελίδες σκόρδου
- 1/2 ματσάκι μαϊντανού
- 10 ντοματίνια
- 4 κ σ ταχίνι
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Τοποθετούμε όλα τα υλικά μας λίγα λίγα στο μούλτι και τα πολτοποιούμε αφήνοντας μερικά χοντροκομμένα.
Γαρνίρουμε με λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου