μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 50 γρ κινόα άσπρη
- 50 γρ κινόα κόκκινη
- 2 αβοκάντο
- 4-5 ντοματίνια
- 2 αγγουράκια μικρά
- μαϊντανός
- ελαιόλαδο
- χυμό από 2 λεμόνια
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- λίγο τζίντζερ φρέσκο
Σε κρύο νερό πλένουμε την κινόα 2-3 φορές τρίβοντάς την με τις παλάμε μας για να φύγει η εξωτερική φλούδα που πικρίζει κάπως.
Σε νερό που κοχλάζει βράζουμε την κινόα ώσπου να μαλακώσει και την σουρώνουμε.
Την κρυώνουμε σε κρύο νερό και την αφήνουμε να κρυώσει καλά και να στραγγίξει
Την τοποθετούμε σε ένα μπολ και ψιλοκόβουμε τα ντοματίνια, τα αγγουράκια, τα αβοκάντο καθώς και τον μαϊντανό.
Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ χτυπώντας τα υλικά στο μούλτι και περιχύνουμε την σαλάτα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου