μαγειρεύει η Βασιλική Σούμπαση-Μανουηλίδου
Υλικά
- μύδια
- ρύζι
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά πράσινη
- άνηθος
- 1 κ σ κουκουνάρια
- 1 κ σ σάλτσα ντομάτας
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Σε νερό που βράζει βάζω τα μύδια και να βράζω για 3-4
λεπτά μετά βγάζω τα μύδια και μετράω το νερό (ανάλογα με το ρύζι αν χρειαστεί
συμπληρώνω).
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζω το ξερό κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τις πιπεριές.
Προσθέτω τον άνηθο και τα κουκουνάρια.
Όταν
μαραθούν βάζω μια κουταλιά σάλτσα, το νερό που έχω μετρήσει, το ρύζι, αλάτι και
πιπέρι.
Όταν κοντεύει να βράσει το ρύζι βάζω και τα μύδια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου