μαγειρεύει η Eleni Kariofilli
Υλικά
- παπαρδέλες
- μανιτάρια διάφορα
- βούτυρο
- κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- σκόρδο
- κρασί
- μπέικον
- κρέμα γάλακτος
- κρασί( εγώ έβαλα σάκε που μου ξέμεινε απ την Χαροπούλου)
- αλάτι
- πιπέρι
- καπνιστή πάπρικα
- 1 κύβο κοτόπουλο
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο. Προσθέτουμε το μπέικον και το σοτάρουμε κι αυτό καλά.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Τα μανιτάρια βγάζουν αρκετά υγρά.
Τότε προσθέτουμε τον κύβο. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα να μείνουν με λίγο υγρό ( δεν τα θέλουμε εντελώς στεγνά.
Προσθέτουμε το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
Βράζουμε μέχρι να δέσει και προσθέτουμε παρμεζάνα τριμμένη.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Τα μανιτάρια βγάζουν αρκετά υγρά.
Τότε προσθέτουμε τον κύβο. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα να μείνουν με λίγο υγρό ( δεν τα θέλουμε εντελώς στεγνά.
Προσθέτουμε το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
Βράζουμε μέχρι να δέσει και προσθέτουμε παρμεζάνα τριμμένη.
Ρίχνουμε τη σάλτσα στις παπαρδέλες που έχουμε ήδη βράσει
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου