Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Rib eye με καραμελωμένα λακτάριους!


μαγειρεύει η Eleni Kariofilli

Υλικά
  • Rib eye
Για τα καραμελωμένα λακτάριους 
  • μανιτάρια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • βούτυρο
  • κρασί λευκό
  • 1 κουταλιά ζάχαρη καστανή 
  • 1 σφηνάκι ξύδι βαλσάμικο
Εκτέλεση

Σοτάρουμε το σκόρδο σε βούτυρο, προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά,δυναμώσουμε τη φωτιά σβήνουμε με κρασί. 
Μόλις το κρασί εξατμιστεί προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το βράσιμο για 5 λεπτά. Δεν θέλουμε να έχει καθόλου υγρό. 
Στο τέλος προσθέτουμε το ξύδι να πάρει μια βράση με τα μανιτάρια.
Το rib eye απλά ψημένο. 

Παρατήρηση : μπορεί να αντικατασταθεί με φιλέτο κοτόπουλο,μπριζόλα η ότι μας αρέσει  τέλος πάντων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο