μαγειρεύει η Eleni Kariofilli
Υλικά
- Rib eye
Για τα καραμελωμένα λακτάριους
Σοτάρουμε το σκόρδο σε βούτυρο, προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά,δυναμώσουμε τη φωτιά σβήνουμε με κρασί.
Μόλις το κρασί εξατμιστεί προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το βράσιμο για 5 λεπτά. Δεν θέλουμε να έχει καθόλου υγρό.
Στο τέλος προσθέτουμε το ξύδι να πάρει μια βράση με τα μανιτάρια.
Το rib eye απλά ψημένο. - μανιτάρια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- βούτυρο
- κρασί λευκό
- 1 κουταλιά ζάχαρη καστανή
- 1 σφηνάκι ξύδι βαλσάμικο
Σοτάρουμε το σκόρδο σε βούτυρο, προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά,δυναμώσουμε τη φωτιά σβήνουμε με κρασί.
Μόλις το κρασί εξατμιστεί προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το βράσιμο για 5 λεπτά. Δεν θέλουμε να έχει καθόλου υγρό.
Στο τέλος προσθέτουμε το ξύδι να πάρει μια βράση με τα μανιτάρια.
Παρατήρηση : μπορεί να αντικατασταθεί με φιλέτο κοτόπουλο,μπριζόλα η ότι μας αρέσει τέλος πάντων
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου